top of page

Reiki nyhetsbrev i Corona-tider

När många väljer att inte delta i våra Reiki-träffar under dessa tider så har vi beslutat införa ett nyhetsbrev i stället. Tänk dig att du har varit på Jula och inhandlat ett värstingverktyg. När du sen kommer hem lägger du det i en låda och glömmer bort att det finns sedan när du ska bygga.


Har du gått en Reiki kurs och lagt Reikin i byrålådan?

Reiki är en enkel metod som hjälper dig att stärka ditt självläkande system i kroppen.

Men vad betyder det? Det betyder att du samarbetar med din kropp på ett alldeles unikt sätt om du ger dig själv reiki eller tar emot av någon annan. När du ska köra bil knappar du säkert in din destination i din GPS vilket innebär att den visar dig det snabbaste vägen. Reiki är precis som en GPS i din kropp, när du ger dig själv Reiki visar din inre GPS alltid på den snabbaste och rätta vägen till din destination.


När jag t.ex. befann mig i en situation där jag kände mig helt utschasad, numera benämns det utbrändhet. Jag arbetade, hade ett sjukt barn som behövde tillsyn 24–7 plus tre andra barn samt allt som hör livet till. Dvs tvätt, städning, handla, laga mat etc. Det kändes som en lätt utväg att sjukskriva sig och det hade ingen läkare motsatt sig. Men då satte min inre GPS igång och visade på att en sådan lösning inte skulle innebära någon lättnad för vardagen finns ju fortfarande där, ingen tar över den. Nej du måste hitta en annan väg sa min Reiki GPS. Det var jag sen oändligt tacksam för eftersom jag insåg att min ”lätta” lösning hade inneburit en mycket svårare återhämtning om jag sen skulle vilja komma ur situationen.


Men som alla andra VERKTYG fungerar inte Reiki om den ligger i byrålådan. Man måste använda den. Den lilla tid man lägger på att använda sitt energi verktyg har man igen tusenfalt. Har du frågor hör gärna av dig.


Framtidens medicin kommer att handla om att styra energin i kroppen.


Reikiträff 24 september

Nästa Reikiträff för dig som vill komma är den 24 september. Anmälan krävs.


Shamankurs

En spännande helg blir den 25-27 då vi har en Shamankurs här i Lidköping. En personlig utveckling med lite annorlunda verktyg, som t ex eldceremonier, inre resor, sandmålningar, allt för att göra synligt det som vi annars inte tänker på. Ju fler verktyg du har i din verktygslåda desto bättre.


Önskar du någon annan kurs hör gärna av dig.


Vänliga hälsningar,

Liliann och Bengt Arne GustavssonSenaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page