Om oss

Vi heter Liliann och Bengt-Arne Gustafsson och vi håller tillsammans kurser i Usui Reiki, Angelic Reiki © och Shamansk healing på flera orter i Sverige och hemma i vårt gemensamma hus på Stubbgatan i Lidköping. Vi gör också behandlingar enskilt och tillsammans utefter kundens behov.

Liliann Gustavsson Reikicentrum Lidköpi

Liliann Gustavsson

Jag heter Liliann Gustavsson och började utbilda mig inom Reiki 1996. Under 1,5 år fick jag möjlighet att göra 3-5 behandlingar per dag under veckorna vilket naturligtvis har gett mig en mycket stor erfarenhet av effekterna av Reiki-behandlingar.

Mitt mycket stora intresse för helande kanske kan härledas till min morfars far Nils Albin Nilsson och hans företrädare som var ledslitare/naturläkare i Norra Norrlands inland på den gård där jag också växte upp.

UTBILDNINGAR

Reiki Master 10 okt 2002 & Grand Master under våren 2003

2006 fortsatte jag min shamanska utbildning hos Four Winds Society

2007 Master i Karuna Reiki

2007 Reg nr SEM 07.03

Angelic Reiki Master Teacher 2009

Min väg till Reiki har gått genom Birgitta Nilsson Lagerström som har lärt sig av Siv Gustafsson. Siv har lärt sig Reiki av Wanja Twan. Wanja Twan av Hawayo Takata, Hawayo Takata av Dr Hayashi som lärde sig av Mikao Usui.

ANGELIC REIKI ©

Det var jag som tog den helande metoden Angelic Reiki till Sverige och jag är kontaktperson för Angelic Reiki i Sverige. Angelic Reiki Sverige har en egen hemsida som du kan besöka här för att se professionella utövare och lärare.

FÖRENADE REIKIFÖRBUNDET

Jag har även varit aktiv i styrelsen för Förenade Reikiförbundet i Sverige, först som kassör, sedan vice ordförande och efter det ordförande i två år. Jag är numera bara hedersmedlem och min man Bengt-Arne är ordförande. 

Bengt-Arne Gustafsson

Jag heter Bengt-Arne Gustavsson och hade under 25 år värk. Diagnosen var inflammationer i sen- och muskelfästen. Jag träffade Liliann och kom i kontakt med Reiki vilket ledde till att smärtan som jag haft försvann, vilket är fantastiskt. 

UTBILDNINGAR

Reiki Master 2012

Grand Master 2013

Angelic Reiki Master Teacher 2014


Jag är numera delägare i företaget och håller i utbildningarna tillsammans med Liliann. Jag är också ordförande i Förenade Reikiförbundet sedan några år tillbaka vilket jag tycker är väldigt kul och intressant. 

Bengt-Arne Gustavsson.jpeg

Rekommendationer

Liliann och Bengt är fantastiska varma och härliga personer med stor kunskap. Alla kurser jag gått hos dem har varit helt fantastiska, jag är så tacksam att jag fann dem!

L. Jungarå

Du är en UNDERBAR människa, en underbar ljusspridare på jorden. Utan din Reiki-kanal så hade inte mitt liv varit så helt som det är nu. Jag vet i mitt hjärta att det har hjälpt med Reiki-healingen.

Anonym