top of page

Om oss

Vi heter Liliann och Bengt-Arne Gustafsson och vi håller tillsammans kurser i Usui Reiki, Angelic Reiki © och Shamansk healing på flera orter i Sverige och hemma i vårt gemensamma hus på Stubbgatan i Lidköping. Vi gör också behandlingar enskilt och tillsammans utefter kundens behov.

Liliann Gustavsson Reikicentrum Lidköpi

Liliann Gustavsson

Jag heter Liliann Gustavsson och började utbilda mig inom Reiki 1996. Under 1,5 år fick jag möjlighet att göra 3-5 behandlingar per dag under veckorna vilket naturligtvis har gett mig en mycket stor erfarenhet av effekterna av Reiki-behandlingar.

Mitt mycket stora intresse för helande kanske kan härledas till min morfars far Nils Albin Nilsson och hans företrädare som var ledslitare/naturläkare i Norra Norrlands inland på den gård där jag också växte upp.

UTBILDNINGAR

2002 Reiki Master
2003 Grand Master 

2006 Shamansk utbildning – Healing of the Light Body School hos Four Winds Society av Alberto Villoldo
2005-2006 Full Meza Carrier & Certifierad Munay Ki practitioner 

2005 Advanced Level Course, Energetic Balancing Techniques – the Yuen Method

2007 Karuna Reiki Master Teacher Reg nr SEM 07.03 
2009 Angelic Reiki Master Teacher ©
2020 Holy Fire © III Reiki training for online courses
2021 Shamanic Yourneing

Min väg till Reiki har gått genom Birgitta Nilsson Lagerström som har lärt sig av Siv Gustafsson. Siv har lärt sig Reiki av Wanja Twan. Wanja Twan av Hawayo Takata, Hawayo Takata av Dr Hayashi som lärde sig av Mikao Usui.

FÖRENADE REIKIFÖRBUNDET

Jag har även varit aktiv i styrelsen för Förenade Reikiförbundet i Sverige, först som kassör, sedan vice ordförande och efter det ordförande i två år. Jag är numera bara hedersmedlem och min man Bengt-Arne är ordförande. 

ANGELIC REIKI ©

Det var jag som tog den helande metoden Angelic Reiki till Sverige och jag är kontaktperson för Angelic Reiki i Sverige. Angelic Reiki Sverige har en egen hemsida som du kan besöka här för att se professionella utövare och lärare.

ARTIKEL & INTERVJU I TIDNINGEN FREE

I mars-april numret av den andliga och spirituella gratistidningen Free kan du läsa en artikel och intervju med mig och om hur det gick till när jag hittade metoden och tog den till Sverige. Klicka här för att läsa. 

Angelic Reiki i tidningen Free.png

Bengt-Arne Gustafsson

Jag heter Bengt-Arne Gustavsson och hade under 25 år värk. Diagnosen var inflammationer i sen- och muskelfästen. Jag träffade Liliann och kom i kontakt med Reiki vilket ledde till att smärtan som jag haft försvann, vilket är fantastiskt och därför vill jag hjälpa till att sprida denna helande metod. 

UTBILDNINGAR

2012 Reiki Master

2013 Grand Master

2014 Angelic Reiki Master Teacher ©
Shamansk healing inkl. Munay Ki 

Jag är numera delägare i företaget och håller i utbildningarna tillsammans med Liliann.

 

FÖRENADE REIKIFÖRBUNDET SVERIGE

Jag är också ordförande i Förenade Reikiförbundet sedan några år tillbaka vilket jag tycker är väldigt kul och intressant. 

Bengt-Arne Gustavsson.jpeg

Rekommendationer

Liliann och Bengt är fantastiska varma och härliga personer med stor kunskap. Alla kurser jag gått hos dem har varit helt fantastiska, jag är så tacksam att jag fann dem!

L. Jungarå

Du är en UNDERBAR människa, en underbar ljusspridare på jorden. Utan din Reiki-kanal så hade inte mitt liv varit så helt som det är nu. Jag vet i mitt hjärta att det har hjälpt med Reiki-healingen.

Anonym

bottom of page