top of page

Angelic Reiki ®

Letar du efter andlig utveckling – då är det här någonting för dig!

I Angelic Reiki arbetar du hand i hand med Änglarna för att få en av de högsta formerna av healing till individer, grupper och planeten.

Änglar är kosmiska krafter som existerar utanför de olika dimensionerna som vi känner dem. Genom deras vägledning och den helande konsten Angelic Reiki, kan vi positivt påverka energisystemet hos en individ eller grupp. Angelic Reiki har förmågan att överskrida tid och rum och hjälpa till att avsluta spår av det förflutna på cellulär nivå.

Angelic Reikis initieringar sker direkt från Änglarna, det säkerställer den yttersta rena initieringen. Med dessa initieringar blir Angelic Reiki en komplett terapi, ett system som omfattar metoder för rengöring av icke balanserande energier i den fysiska, känslomässiga, mentala nivån, i tidigare liv, i den genetiska koden. Samt från våra förfäders negativa programmering och blockeringar i många olika dimensioner.

Med Angelic Reiki får vi ett verktyg att tränga igenom tid och rum och de healers som vill arbeta med änglarna med denna djupa terapi, gör en extraordinär service inte bara till mänskligheten utan också till sig själva.

Angelic Reiki workshop är en mycket mäktig upplevelse och bereder marken för din andliga väg och kunskapen om dig själv som den healer som du verkligen är.

ARTIKEL & INTERVJU I TIDNINGEN FREE

I mars-april numret av den andliga och spirituella gratistidningen Free kan du läsa en artikel och intervju med mig och om hur det gick till när jag hittade metoden och tog den till Sverige. Klicka här för att läsa. 

 

Artikel i tidningen Free

Workshops

Det är valfritt var, när och hur man går de olika stegen. För att komplettera kan man också gå Nya Shamballah och Golden Heart of the Merkabah som tillsammans bildar en treenighet.

Angelic Reiki 1-2

4500 kr

En början på din andliga resa. Du får lära dig självhelande och att skicka på distans.

Angelic Reiki Professional

4400 kr

Denna del fokuserar på hur man driver företag med Angelic Reiki och bör tänka på när man har kunder.

Angelic Reiki
3-4

4700 kr

Insikt i Master energierna i detta helande system. Fler helande metoder, initeringar och reningar.

Angelic Reiki Master Teacher

6600 kr

Efter den här workshopen är du redo och kan själv lära ut Angelic Reiki till andra och hålla kurser i Angelic Reiki.

anglabild.jpg

"The Healing for Our Time"

Ärkeängel Metatron

Kevin-Christine-wedding-pic-crop-2-edite

Grundare

Kevin & Christine Core

Grundare av Angelic Reiki är Kevin och Christine Core från England. Du kan läsa mer om dem på den internationella Angelic Reiki sidan. 


Lillian på Reikicentrum var den som förde in Angelic Reiki i Sverige och är också kontaktperson för Angelic Reiki nationellt och här kan du besöka den svenska hemsidan

bottom of page