top of page
Kramar en kudde

Reiki & sjukdomar

Enklast uttryckt så kan man säga att man med hjälp av Reiki skapar en frisk kärna i en tillfälligt sjuk kropp. Kan man vara sjuk och frisk samtidigt? – Ja faktiskt. Man kan känna sig frisk inuti och då lättare klara av en sjukdom, och få högre livskvalitet. Att vara sjuk kräver en hel del energi så det kan man aldrig få för mycket av.

En sjukdom finns inte bara på en plats i kroppen utan man kan likna den vid en bläckfisk, en snäll sådan förstås, med tentakler lite varstans. Om man börjar med Reiki-behandlingar så tar man itu med den tentakel som är i störst behov och arbetar sig genom alla för att till slut om man har ork och kraft ge sig på den större kroppen på bläckfisken.

Helande behandlingar är ett sätt att uppnå välbefinnande och man kan faktiskt läka sin kropp det fick jag anledning att prova på när jag själv blev sjuk. Jag valde att gå vägen med helande behandlingar i stället för vägen som sjukvården visade på.

Det som jag sysslar med är friskvård för då får man aldrig ha något annat mål i sikte än att bli frisk. Vägen dit är inte alltid rolig ibland är det branta backar men har man bestämt sig för att ta sig upp för backen så gör man ju det också och man får faktiskt den hjälp man behöver under vägen. Reiki är en värdefull handlingsplan som man kan  lära ut och även  ge som  behandlingar och Reikin vägleder de som faktiskt har bestämt sig för att bli friska. Nu vet jag vad det innebär med smärta, sjukdom, depression, hopplöshet, rädsla men jag vet också att det går att ta sig ur och det är den mest värdefulla erfarenheten som jag fått under den här tiden.

Detta är min personliga erfarenhet av sjukdomar och Reiki. 

Vill du veta mer – ring eller maila oss. 

bottom of page