top of page

Djur och Reiki

Djur svarar väldigt bra på Reiki som följande inlägg ska visa. Vi var på Sicilien på en ridresa och jag låg och vilade efter dagens ritt när jag hörde upprörda röster utanför. He is dying... och det gällde alltså deras hund som man trodde hade ätit råttgift. Jag började genast skicka Angelic Reiki till hunden och skickade i 20 min. Efter att ha skickat gick jag ut och såg att hunden började kräkas. Sedan gick den längts in bland buskarna och lade sig. Vi bodde där i en länga och alla dörrar såg ju likadana ut. Men nästa dag när jag öppnade dörren på morgonen satt hunden där som jag hade skickat till. Den gick in i vårt rum och sen ut. Precis som om den ville säga, jag vet att det var du, Tack.

Det var ett stort ögonblick kan jag säga när jag öppnade dörren och såg att den satt där.


41 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page