top of page

GDPR

Hur ReikicentrumLidköping hanterar data

I maj 2018 införs en ny reglering i hela EU – den allmänna dataskyddsförordningen. Syftet är att öka dina möjligheter att bestämma över hur företag och organisationer hanterar uppgifter om dig och den data som skapas när du till exempel använder deras tjänster eller produkter.

Förordningen som också kallas GDPR (General Data Protection Regulation) ersätter PUL (Personuppgiftslagen). GDPR införs i alla EU-länder den 25 maj 2018.

ReikicentrumLidköping följer EU:s lagstiftning om hantering av personuppgifter (GDPR).

En nyhet i lagen är att vi behöver samtycke för att samla in och spara data. Vi är öppna med vilka data vi samlar in och gör allt vi kan för att skydda din integritet.

Nedan ser du hur vi hanterar data. Där beskriver vi vilka uppgifter vi samlar in, i vilket syfte de samlas in, på vilket sätt du kan ha kontroll över dina egna uppgifter samt hur du kan kontakta oss.

Vilka data vi samlar in och varför

E-postadress och andra kontaktuppgifter - mejladresser används för nyhetsbrev, erbjudanden och annan kommunikation.

Säkerhet

För att öka säkerheten mot dataintrång så har Reikicentrum en brandvägg och antivirusprogram.

Hur länge vi sparar data

Så länge de behövs

Indiciehanteringsrutiner

Vid eventuell personuppgiftsincident rapporter Reikicentrum Lidköping incidenten till Datainspektionen inom 72 timmar enligt gällande regler i GDPR.

Kontakt

För ytterligare information om personuppgiftshantering eller om du har frågor är du välkommen att kontakta oss.

Personuppgiftsansvarig

Reikicentrum Lidköping


6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Nya priser på kurser 1 jan 2024

Angelic Reiki 1 och 2 4 500 kr Angelic Reiki 3 och 4 4 700 KR Professionell utövare 4 400 kr Master Teacher 6 600 kr New shamballa 7 800 kr Merkabah 10 600 kr Holy Fire 1 3 600 kr Holy Fire 2

bottom of page