Usui Reiki inklusive Holy Fire III


Grundkurser

Grundkursen är även en kurs i personlig utveckling, intuitionen ökar och man blir mer medveten om blockeringar och mönster som skapar problem i ens liv. Grundkursen omfattar två dagar. Kontakta mig för information om datum.

Vill du ha privat undervisning (samma pris) kontakta mig så bestämmer vi datum. Efter kursen har du möjlighet att vara med på reikiträffar för att fika, byta behandlingar, ställa frågor och utbyta erfarenheter.

Pris 2 250:- inklusive Holy Fire läs mer om Holy Fire http://www.reiki.org/holyfire.html


Reiki II – Fortsättningskurs

Förkunskaper: grundkurs i Reiki

För privat undervisning kontakta mig så bestämmer vi datum som passar just dig.

Fortsättningskursen lär ut olika tekniker för att mer medvetet styra Reiki till speciella områden eller energifält du vill jobba med. Fortsättningskursen innebär ett ökat flöde genom händerna, en ökning av kroppens energivibrationer och ytterligare personlig utveckling. Tre symboler lärs ut och även förmågan att använda Reiki på distans. Avstånd förlorar sin betydelse därför att Reiki vibrerar med så hög hastighet. Kursen består av lektioner och praktiska övningar. Fortsättningskursen omfattar två dagar. Efter kursen har du möjlighet att vara med på reikiträffar för att fika, byta behandlingar och efarenheter, ställa frågor och utveckla sig för att bli mer hela som människor.

Pris 3 100 kr inklusive Holy Fire läs mer om Holy Fire här http://www.reiki.org/holyfire.html