top of page
Liten gata i Japan

Vad är Reiki?

Reiki är en holistisk (kropp, själ & ande) och avstressande behandlingsmetod som är godkänt av Skatteverket som friskvård.

Reiki = universell livsenergi

Reiki är ett japanskt ord som betyder universell livsenergi. Rei som man kan översätta till universell och Ki som betyder livsenergi. Reiki kommer ursprungligen från Japan och har använts som healing-metod väldigt länge, mer om historien och Reikis ursprung får man lära sig på kurserna.


Det är en mycket behaglig behandling som ger:

  • Avslappning

  • Smärtlindring

  • Bättre immunförsvar

  • Ökad livskvalitet

  • Livsenergi

  • Minskad stress

Reiki som friskvård

Reiki används bl.a. på sjukhus i Norge England och USA. I Sverige är det godkänt som friskvård och hos mig kan du använda dig av Actiway och ePassi (onlinesystem för friskvårdsbidrag). 

Fyll på med energi med hjälp av Reiki

Det kräver ingen teknisk utrustning utan är en beröringsbehandling och en effektiv metod för att få balans i vårt moderna liv. Människokroppen består av ren energi. Det är ganska vanligt att det finns en del störningar i energisystemet eftersom vi oftast inte lyssnar på kroppens behov och inte ger oss tid till återhämtning. Med hjälp av Reiki fyller vi på energi i kroppen och vi behöver det helst varje dag. Man behöver inte vara sjuk för att få en Reiki-behandling utan det kan vara lika skönt som att gå på en avkopplande massage.

Lär dig Reiki på en två dagars kurs

En Reiki-behandling förmedlar trygghet och tillit. Utveckling och läkning sker i den takt som man orkar med. Det unika med Reiki är att man kan lära sig den här metoden på en två-dagars kurs. Alla kan lära sig och det är en fantastisk gåva att ge till sig själv som ett verktyg till självkärlek och hjälp till att förbättra hälsan. 

I Sverige har Reiki introducerats av svensk/kanadensiskan Wanja Twan.

Kontakta mig för information om kursdatum.

Vi har kurser på flera platser i Sverige i både små och stora grupper. 

bottom of page