top of page
Usui Reiki Grund och fortsättningskurs med Holy Fire 3
Usui Reiki Grund och fortsättningskurs med Holy Fire 3

fre 19 nov.

|

Majåker

Usui Reiki Grund och fortsättningskurs med Holy Fire 3

Avstressande och avslappnande metod som man även kan ge till sig själv för att stärka ditt självläkande system

Registrering är stängd
Se andra evenemang

Tid och plats

19 nov. 2021 09:00 – 21 nov. 2021 16:00

Majåker, Stubbgatan 4, 531 42 Lidköping, Sverige

Om evenemanget

Usui Reiki är en mycket gammal metod för stresshantering och avslappning som stödjer ditt självläkande system. Reiki ger Avslappning, smärtlindring, bättre immunförsvar, ökad livskvalitet, minskad stress samt livsenergi. I kursen ingår minst en hel behanding och du får även öva på att ge behandling själv

Holy Fire är en ny form av reiki som kommer från William Rand, www.reiki.org, den är både kraftfull och varsam. Holy i detta fall betyder hel och avsikten är att återknyta kontakten med det autentiska jaget.

Reiki 2, fortsättningskursen, förkunskaper Reiki grundkurs

Fortsättningskursen lär ut olika tekniker för att mer medvetet styra Reiki till speciella områden eller energifält som du vill jobba med Fortsättningskurseninneär ett ökat flöde genomhänderna, en ökning av kroppens energivibrationer och ytterliga personlig utveckling. Man lär sig även att använda Reiki på distans, avstånd förlorar sin betydelse eftersom Reiki vibrerar med så hög hastighet. Lektioner och praktiska övningar ingår. Holy Fire är en ny form av reiki som kommer från William Rand, www.reiki.org, den är både kraftfull och varsam. Holy i detta fall betyder hel och avsikten är att återknyta kontakten med det autentiska jaget.

OBS har du redan Reiki grundkurs går det bra att delta lördag och söndag på Reiki 2.

Dela detta evenemang

bottom of page