top of page
Angelic Reiki © 1 och 2
Angelic Reiki © 1 och 2

fre 22 mars

|

Gamla Staden

Angelic Reiki © 1 och 2

Angelic Reiki © är en unik form av helande som öppnar upp gåvor och andliga färdigheter.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang

Tid och plats

22 mars 2024 17:00 – 24 mars 2024 16:30

Gamla Staden, Kinnegatan 21, 531 33 Lidköping, Sverige

Om evenemanget

I kursen lär vi oss fyra olika helandemetoder (plus distanshelande). Helande som en kanal, helande med avsikt, helande med uppstigna mästare samt multidimensionellt helande.

I Angelic Reiki © arbetar du hand i hand med änglarna för att få en av de högsta formerna av helande till individer, grupper och planeten. Änglar är kosmiska krafter som ger oss vägledning under behandlingarna.

I detta system Reiki® arbetar du hand i hand med Änglarna för att få en av de högsta formerna av healing till individer, grupper och planeten. Änglar är kosmiska krafter som existerar utanför de olika dimensionerna som vi känner dem. Genom deras vägledning och den helande konsten Angelic Reiki, kan vi positivt påverka energisystemet hos en individ eller grupp. Angelic Reiki har förmågan att överskrida tid och rum och hjälpa till att avsluta spår av det förflutna på cellulär nivå.I kursen lär vi oss fyra olika helandemetoder (plus distanshelande). Helande som en kanal, helande med avsikt, helande med uppstigna mästare samt multidimensionellt helande.

Mycket kommer att hända 2024 som gör Angelic Reiki mer behövlig mer relevant och den healing som behövs i vår tid än någonsin tidigare. (Christine Core grundare av Angelic Reiki)

Pris AR 1 och 2  4 500 kr 

Anmälningsavgift 500 till swish 1236212062

Dela detta evenemang

bottom of page