Vem är jag?

Jag heter Liliann Gustavsson och började utbilda mig inom Reiki 1996.

Jag blev Reiki Master den 10 oktober 2002 och Grand Master under våren 2003. Under 1,5 år fick jag möjlighet att göra 3-5 behandlingar per dag under veckorna vilket naturligtvis har gett mig en mycket stor erfarenhet av effekterna av reikibehandlingar. 2006 fortsatte jag min utbildning hos Four Winds Society. 2007 Master i Karuna Reiki  2007 Reg nr SEM 07.03. Angelic Reiki Master Teacher 2009.

Min väg till Reiki har gått genom Birgitta Nilsson Lagerström som har lärt sig av Siv Gustafsson. Siv har lärt sig Reiki av Wanja Twan. Wanja Twan av Hawayo Takata, Hawayo Takata av Dr Hayashi som lärde sig av Mikao Usui.

Jag har även varit aktiv i styrelsen för Förenade Reikiförbundet i Sverige, först som kassör, sedan vice ordförande och efter det ordförande i två år, vill du också vara med så kontakta mig. Se hemsidan www.reikiforbundet.se

Jag heter Bengt-Arne Gustavsson och hade under 25 år haft värk. Diagnosen var inflammationer i sen och muskelfästen. Träffade Liliann och kom i kontakt med Reikin vilket ledde till att smärtan som jag haft försvann. Jag blev Reiki Master 2012, Grand Master 2013 och Angelic Reiki Master Teacher 2014. Är delägare i företaget och är också sekreterare i Reikiförbundet.

Liliann och Bengt-Arne Gustavsson
Lidköping

Te: 0701-30 44 24

Mitt mycket stora intresse för helande kanske kan härledas till min morfars far Nils Albin Nilsson och hans företrädare som var ledslitare/naturläkare i Norra Norrlands inland på den gård där jag också växte upp.

Dr Nilsson som han kallades lärde sig av sin morbror Brattli-Jonke, Jonas Liedgren 1836-1913,en mycket anlitad naturdoktor som t om besöktes av långväga sjuklingar även ur de högre klasserna, som det står om honom. Hans son Brattlid-Oll Olof Johansson verkade här 1803-64 och hans far som också grundade Brattliden förvärvade sina kunskaper om helande när han var soldat under namnet Johan Olofsson Kruskopp (1776-1865).


Healing The Light Body School

Ett professionellt träningsprogram som ges av The Four Winds Society,

Healing the Light Body School är en två år lång resa som leder till certifiering i ljus healing och energimedicin. Programmet lär ut mästerlighet i helandekonsten, skapar ett rum för personligt helande och verkar för hög etik och integritet i våra helande praktiker. Redskapen som studenterna lär sig i Healing the Light Body School bringar balans till kroppen, till själen, och till jorden.

Här kan du läsa vår policy om GDPR klicka här.