Reikibehandling

Reikibehandlingar

En Angelic Reiki behandling eller en vanlig reikibehandling är en av de skönaste behandlingar man kan tänka sig.

En Reiki behandling med beröring på hela kroppen tar c 1 timme.

Pris 600 kr.

Du kan också boka en individanpassad specialbehandling med mig och Bengt-Arne. En avstressande och avslappnande behandling som stärker ditt självläkande system på ett unikt sätt. Boka på 0701304424 eller via mail info@reikicentrum.se eller på messenger.
Pris 800


Dessa behandlingar är speciellt effektiva mot stress, diffusa smärtor, ryggproblem, rädslor, trauman etc.Så här går det till. Den som tar emot en behandling får ligga på en behandlingsbänk med filt över sig. Man börjar vid huvudet och låter händerna ligga 3-5 min på varje ställe, ögonen, tinningarna, bakhuvudet, halsen o s v. På detta sätt arbetar man sig ner på framsidan av kroppen. Därefter går man till kroppens baksida och gör likadant – börjar nedanför huvudet och arbetar sig neråt. Det känns som en underbar varm strålning som strömmar genom den som får behandling.

Miljön, musiken och beröringen skapar en mycket rofylld miljö och hjälper kroppen att slappna av djupt. Hur många behandlingar som behövs är individuellt. En större obalans i kroppen fordrar förstås fler behandlingar men man bestämmer själv hur mycket man vill jobba med obalansen/problemet. Jag känner vad som händer i kroppen och vi diskuterar tillsammans hur vi ska lägga upp behandlingsplanen.

Vill du veta mer ring 0701-30 44 24 eller maila mig så hör jag av mig så snart som möjligt.