Uncategorised

Kontakt

Du kan kontakta oss på telefon 0701 - 30 44 24 eller via mail på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Din inre karta

Det är sällan vi blir uppmärksamma på att vi över huvud taget har en inre karta, den här inre kartan styr hur vi känner oss och hur livet utvecklar sig. Vill du läsa mer om din inre karta klicka se nedan:

Outredda konflikter. Situationer som liksom står och stampar utan att komma någon vart. Saker som aldrig blir fullständigt färdiga. Detta är exempel på saker/situationer som de flesta bär med sig varje dag utan att ens tänka på det. Beroende på livserfarenhet och olika stor förmåga att leva i nuet snarare än i det förgångna är bagaget olika stort för var och en av oss. Detta tar energi, dvs det kostar energi att bära på detta bagage och energin behöver vi bättre för att LEVA Om du börjar med att skapa en inre karta, göra en kartläggning, så ser man ganska snart vad det är som blockerar dina energier.

Visste du ens att du hade en inre karta? DEN VERKLIGT ANSVARSFULLA HÅLLNINGEN är när man inser att ALLA PROBLEM i ens liv BEROR PÅ EGNA känslomässiga sår.

VARFÖR ska vi göra det här jobbet? De flesta otrevliga situationer som uppstår i livet kan ledas tillbaka till våra fel: Vi grälar med vår partner, vi har problem på arbetet, vi blir osams med våra vänner etc. Att förstå de grundläggande känslomässiga såren är det enda sättet att bli av med problemen för gott. Man kan säga att det undermedvetna med alla sina många obearbetade intryck och händelser är orsaken till att vi inte handlar optimalt och får den framgång med våra liv som vi borde ha.

Vi har en inre karta som kan vara av god eller dålig kvalitet med alla våra fel och bister. Det är sällan vi blir uppmärksamma på att vi över huvud taget har en inre karta, vi uppfattar bara oss själva som tursamma eller otursamma. Folk som lever det goda livet är i själva verket människor som arbetar hårt med sin inre karta och kunnat inse när turen har infunnit sig och förstått att gripa chansen och utnyttja den fullt ut.

Människor med dåliga kartor har också tur ibland men förstår inte när de stora möjligheterna yppar sig. När man får chansen att bli klokare tar man den inte, när man möter döden blundar man, när man blir arbetslös och får det enda vi aldrig kan få nog av, nämligen tid, förbannar man sitt liv och låter tiden och möjligheten gå en ur händerna.

En person med en dålig inre karta kommer alltid att tolka sin situation som att han eller hon är ett offer för de onda krafterna i den yttre världen. En person med en bra inre karta tolkar samma negativa upplevelser som utmaningar, som erbjuder goda tillfällen att bli klokare på sig själv och världen och därmed rättar till de personliga fel som är orsaken till problemen. När man inser vilken enorm betydelse kvaliteten på kartan har för livskvaliteten blir det ganska självklart varför man måste arbeta med sin inre karta.

 

Vad gör man då?

Se dig omkring vad blockerar dig mest just nu, vad tar din energi just nu? Hur ser din karta ut.Hur är det på arbetet, med hälsan, hur känner du dig? Skriv ner vad du ser och tänk lite på var din energi befinner sig. Om allt är kaos, vilket vi inte hoppas förstås, så finns det kanske en större del i ditt liv som inte fungerar just nu.

Du är en själ på en mänsklig resa som har inkarnerat på moder jord för att lära oss läxor. Det finns inga misstag, alla läxor kommer att upprepas tills de är lärda

Hur vi lär oss är helt upp till oss och kontrolleras helt av oss själva.

Vi skapar våra egna tankar och trosföreställningar och de skapar i sin tur våra känslor, som är positiva negativa eller neutrala. Negativa känslor sänker våra vibrationer, och de är destruktiva för varje del av vår varelse. Negativa känslor som finns kvar under en lång tid skapar sjukdom i den fysiska kroppen.

Rädsla är vår enda fiende

Den dagen människan tog in rädslan i sitt liv, tog hon också in en bit av helvetet. Rädslan är nämligen vår enda fiende. Det enda hindret för att lyckas är rädslan för att misslyckas. Men denna insikt kommer inte av sig själv utan genom medveten tankekraft. Kraft att styra bort sin rädsla. Det är lättare att ha kvar rädslor eftersom det inte kräver någon kraft, än att aktivt förinta dem. Är du intresserad av att effektivt ta bort din rädsla? Boka en shamansk healingbehandling  läs mer om den här, går också att få på distans . Rädsla skapar inre stress, läs gärna mer om vad stress gör för skada i din fysiska kropp, klicka här   Människan håller envist fast vid sina rädslor, sina sjukdomar, sina tvivel och sitt fördömande av andra människor. Varför?

Vi är rädda för vad som kommer i stället, kanske bekväma. Men man måste våga tro att det inte finns något att vara rädd för. Det är dags att ta av oss våra skygglappar och se tillvaron som den egentligen är och kan bli. Skapa din egen framtid genom en Kurs i Mirakler

 

Vad består denna rädsla av?

Det är alla de samlade erfarenheterna vi fått då vår stolthet fick sig en törn, när en vänskap tog slut, när vi förlorade ansiktet, jagades av ensamhet, en sorg, döden eller en förlorad trygghet. Alla känslor kan egentligen grupperas under två avdelningar: kärlek och rädsla. Och rädslan är alltid starkare tills vi har blivit medvetna om hur den styr våra liv, och i hög grad begränsar det . Först därefter kan vi eliminera den. Det kan man effektivt göra med Shamansk healing  ), en metod som i korthet innebär att man andas bort rädslan.

Var och en måste givetvis leva sitt liv som den vill men avstår DU från att leva pga rädsla tills det nästan är för sent? Att våga är att förlora fotfästet en liten stund. Att inte våga är att förlora sig själv. Börja leva redan nu. Unna dig själv att delta i livet och boka en behandling för dina blockeringar Shamansk healing

 

Om du är fullständigt nöjd med ditt liv och det som finns omkring dig, då kan du lugnt luta dig tillbaka och NJUTA av livet.

Om du skulle stöta på hinder på livets väg någon gång är det kanske underbart att veta att det finns en handlingsplan och du kommer då vidare

 

Du kan också redan nu lära dig reiki, en metod som alla kan lära sig och som inte kräver några förkunskaper, läs mer om Reiki eller boka en Kurs i Mirakler, för att redan nu ta befälet och skapa det du vill.

Känslor är också något som kan blockera tillvaron, exempel på sådana känslor är

HOPPLÖSHET, VÄRDELÖSHET, MAKTLÖSHET, RÄDSLOR, HAT, DEPRESSION, SKULD, SKAM, FÖRÖDMJUKELSE, AVVISANDE, SVEK

Alla känslor som inte balanseras skapar inre stress, läs mer om vad stress gör med din fysiska kropp Stress

 

En känsla är en känsla och inte DU.

Kommer en känsla - öva på att ta emot den, titta på den och sedan släppa

Jag upplever en känsla men

JAG ÄR INTE KÄNSLAN

 

Jag är den som känner känslan och om den blockerar dig så kan man genom en Shamansk healing förändra den så att den blir i balans.

Tänk dig att du är ett träd, rötterna går långt ner i jorden och känslorna är vinden som blåser i trädkronorna, ibland är det storm men trädet står kvar. Stormar varar aldrig för evigt och så gör inte känslor heller.

För att lättare kunna skapa ditt liv som du vill ha det kan du anmäla dig till Mirakelkursen, läs mer Kurs i Mirakler

Vi är här i vårt fysiska tillstånd för att lära oss och för att mogna. Vi lär oss karaktärsdrag och egenskaper som kärlek, icke-våld, medkänsla, barmhärtighet, tro, hopp, förlåtelse, förståelse och medvetenhet.

Vi lär oss huvudsakligen med hjälp av relationer. Genom den glädje och smärta som hör till samvaron med andra människor gör vi våra framsteg. Relationer är underbara men mödosamma möjligheter för oss att lära oss någonting.

Vi kan lära oss mer när det är många hinder i vår väg än när det inte finns några hinder alls. Ett liv med svåra relationer, fyllt av hinder och förluster, erbjuder flest möjligheter för själen att mogna. Du kan ha valt det svårare livet för att påskynda din andliga tillväxt. En dålig relation skapar inre stress, läs mer om vad inre stress ger för fysiska reaktioner Stress

Men det finns också mycket att göra när det blir problem i relationer. En s k karmarensning kan göras antingen med en EBT behandling eller shamansk healing. Exempel på sådan karma som kan förmörka relationer är

Ständiga gräl

Mental misshandel

Sviken av partner

Otrohet

Man känner sig kontrollerad/fången i relationen

Någon överdrivet beroende

Brist på uppmärksamhet

Detta är exempel det kan finnas andra saker också som påverkar och förstår relationer, en sådan är bl a ekonomiska problem i relationen. Tänk på

Varje händelse och varje människa i ditt liv

finns där för att du har fört dem dit.

Du väljer själv vad du vill göra av det.

Reiki och sjukdomar

Enklast uttryckt så kan man säga att man med hjälp av Reiki skapar en Frisk kärna i en tillfälligt sjuk kropp. Kan man vara sjuk och frisk samtidigt?

Ja faktiskt. Man kan känna sig frisk inuti och då lättare klara av en sjukdom, och få högre livskvalitet. Att vara sjuk kräver en hel del energi så det kan man aldrig få för mycket av.

En sjukdom finns inte bara på en plats i kroppen utan man kan likna den vid en bläckfisk, en snäll sådan förstås, med tentakler lite varstans. Om man börjar med reiki-behandlingar så tar man itu med den tentakel som är i störst behov och arbetar sig genom alla för att till slut om man har ork och kraft ge sig på den större kroppen på bläckfisken.

Helande behandlingar är ett sätt att uppnå välbefinnande och man kan faktiskt läka sin kropp det fick jag anledning att prova på när jag själv blev sjuk. Jag valde att gå vägen med helande behandlingar i stället för vägen som sjukvården visade på.

Det som jag sysslar med är Friskvård för då får man aldrig ha något annat mål i sikte än att bli frisk. Vägen dit är inte alltid rolig ibland är det branta backar men har man bestämt sig för att ta sig upp för backen så gör man ju det också och man får faktiskt den hjälp man behöver under vägen. Reiki är en  värdefull handlingsplan som man kan  lära ut och även  ge som  behandlingar och reikin vägleder de som faktiskt har bestämt sig för att bli friska. Nu vet jag vad det innebär med smärta, sjukdom, depression, hopplöshet, rädsla men jag vet också att det går att ta sig ur och det är den mest värdefulla erfarenheten som jag fått under den här tiden.

Detta är min personliga erfarenhet av sjukdomar och Reiki. Vill du veta mer ring eller maila mig

Stress

Hoppas du såg Vetenskapens värld måndag kväll 20 april 2009.

En kropp som utsätts för stress stänger av immunförsvaret och stängs immunförsvaret av så kan bakterier löpa amok. Stressen stänger av kroppens förmåga att självläka så stress kan undergräva immunförsvaret. Stress och stresshormoner höjer blodtryck och skadar blodkärlen och det kan leda till en hjärtattack, och man behöver ta hand om det genast idag för det påverkar din kropps reaktioner.

Stressen kan vara ännu mer än destruktiv än så. Kronisk stress kan döda en del av dina hjärnceller. Hittills har vi beundrat dem som kan ha 5 bollar i luften, men vi måste ändra på värderingarna och börja beundra dem som lever ett balanserat liv.

Reiki är en metod till att reducera stress, ger dig ett verktyg att öka immunförsvaret och hjälpa kroppen att självläka. Vill du lära dig själv på en tvådagars kurs, inga förkunskaper behövs och alla kan lära sig, läs mer om reikikurs här

Vet du vad som stressar dig? Boka en behandling som passar dig för att ta bort orsaken till just din stress.

Reiki

OBS! Reiki är numera godkänd av Skatteverket som en friskvårdsmetod, både som behandling och som utbildning för självhjälp. Det innebär att kostnaden för arbetsgivare är avdragsgill enligt de gängse reglerna, och att det då är en skattefri förmån för arbetstagaren. Den som är sjukskriven har också chans att få ersättning för behandlings- och kurs-kostnader av Försäkringskassan.

Reiki är en mycket gammal metod för stressreducering och avslappning som också är läkande. Reiki stödjer kroppens självläkande system.

Om man är stressad eller sjuk är det viktigt att återhämta sig och en perfekt metod för återhämtning är Reiki,men man behöver inte vara sjuk för att ta en Reikibehandling. Det är en mycket behaglig behandling som ger

  • avslappning
  • smärtlindring
  • bättre immunförsvar
  • ökad livkvalitet
  • livsenergi och
  • minskad stress

Reiki används bl a på sjukhus i Norge England och USA. Reiki är ett japanskt ord som betyder universell livsenergi.

Reiki är en japansk metod för stressreducering och djupavslappning som också befrämjar ett helande. Det kräver ingen teknisk utrustning utan är en beröringsbehandling och en effektiv metod för att få balans i vårt moderna liv. Människokroppen består av ren energi. Det är ganska vanligt att det finns en del störningar i energisystemet eftersom vi oftast inte lyssnar på kroppens behov och inte ger oss tid till återhämtning. Med hjälp av Reiki fyller vi på energi i kroppen och vi behöver det helst varje dag. Reiki har använts en långt tillbaka i tiden och

MAN BEHÖVER INTE VARA SJUK FÖR ATT NJUTA AV EN REIKIBEHANDLING.

En Reiki-behandling förmedlar trygghet och tillit. Utveckling och läkning sker i den takt som man orkar med. Reiki består av två japanska ord, Rei som man kan översätta med universell och Ki som betyder livsenergi. Mer om historien och Reikis ursprung får man lära sig på kurserna. Reiki finns i dag på sjukhus i USA, England och Norge och det unika med Reiki är att man kan lära sig den här metoden på en 2 dagars kurs för att ge till sig själv.

En hjälp till självhjälp.

Kontakta mig för information om kursdatum.

I Sverige har Reiki introducerats av svensk kanadensiskan Wanja Twan.

Följ mig på Facebook