Avslutade kurser

Shamballa - Multidimensionell Healer Lidköping

The Real-isation of Heaven on Earth, Living as a Master.

Presenteras av Liliann Gustavsson

 

13 dimensioner av skapelse

13 initieringar till Villkorslös Kärleksenergi

Djup andlig filosofi om skapandet verklighet

 

För 2012 och efter så är allt vi behöver Kärlek

Upplysning och Uppstigande är den synliga processen att återvända från separationen av att vara Ett. Vi har fått oss berättat att vi inte är tillräckligt bra och behöver helas eller förbättras. DU är Gudomligt perfekt nu, men tror du verkligen på det? KÄRLEK; VILLKORSLÖS KÄRLEK är en öppning för att se detta. Det är Shamballas hemlighet och att avslöja den hemligheten det är gåvan av en Shamballa Workshop.

 

KÄRLEK är vägen till Frihet

Se filmen: https://youtu.be/DZbCL9QXO6g

En 5-dagars workshop

Datum 15-19 maj 2019

Tid 9.30-16.30

Kostnad 6 200

Anmavg 800

Lärare Liliann Gustavsson Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., telefon 0701 30 44 24

Web site www.newshamballa.se

Plats Lidköping

Detta är en workshop som certifierar dig till en multidimensionell healer

 

18-20 januari 2019

 

Reikicentrum Lidköping , Liliann Gustavsson, master teacher i Usui Reiki/Holy Fire och Angelic Reiki och Karuna Reiki

Grundkursen är även en kurs i personlig utveckling, intuitionen ökar och man blir mer medveten om blockeringar och mönster som skapar problem i ens liv. Grundkursen omfattar två dagar. Alla mina kurser är uppgraderade till Holy fire 3.  Holy Fire-energin är av mycket hög frekvens från högre medvetandenivåer och har hög potential.
Energin från Holy Fire 3 tänder och uppenbarar ljuset i ditt autentiska Jag vilket gör att det är lättare att uppleva och se det.

Egna behandlingar ingår.

Fortsättningskursen lär ut olika tekniker som du kan använda i din vardag.
Du får en energihöjning och ökar effektiviteten på behandlingarna. Du får också redskap för att arbeta mer flexibelt med Reikienergin och rikta den specifikt. Du lär dig att sända energin på långt avstånd, samt till förflutet, framtid och situationer.

Uppgradering till Holy Fire III

Du som har Holy Fire och vill uppgradera till Holy Fire III, kan göra det på en workshop, Kostnaden är 1200 kr.Kontakta mig för datum eller var med delar av ovanstående workshop. 18 januari grundkurs, 19-20 jan Reiki 2.

 

Man lär sig ge sig själv livsenergi varje dag resten av sitt liv. Livsenergin påverkar livskvaliteten.  I kursen får man även lära sig hur energin fungerar och vad man kan förvänta sig och hur kroppen jobbar.

Detta är en komibinerad utbildning Pris 4500

Kurs GOLDEN HEART OF THE MERKABAH

En lära för livet, om livet, i livet

Plats: Norrköping, anmäl dig genom att betala anmälningsavgift 800 kr till konto 303130-9 och ange namn i meddelanderaden

Tid: 16-- 22 februari 2019 Basic Merkabah är tre dagar pris 3500, Avancerad Merkabah är resterande fyra dagar 3700
Tider 9.30-16.30

Nästa kurs 16-22 februari 2019 I Norrköping

 

Basic Merkabah omfattar 3 dagar kostnad 3500
Avancerad Merkabah 7 dagar kostnad 7 200

 

Merkabah är en av de mest kraftfulla meditationsövningarna som finns på planeten just nu. Det var den mest hemliga och även den heligaste läran som gjordes av mysterieskolorna i Egypten och Grekland.Läs mer Golden Heart of the Merkabah

Sju magiska dagar, 7 medvetandenivåer, 7 helig geometriska symboler, 7 aktiveringar, 7 chakran

 

läs mer om Golden Heart of the Merkabah och kursen på www.merkabah.se

 Förkunskaper: Holy Fire 2 Master Teacher

Uppgradering till Holy Fire III

Usui/Holy Fire Reiki är en ny form av Reiki som introducerats av William Lee Rand vid International Center of Reiki Training. Den är mjuk men ändå mycket kraftfull och erbjuder renande helande, kraftpåfyllning och vägledning. Holy Fire-energin är av mycket hög frekvens från högre medvetandenivåer och har hög potential.

Energin från Holy Fire 3 tänder och uppenbarar ljuset i ditt autentiska Jag vilket gör att det är lättare att uppleva och se det

 

Ordet Holy (helig) i Holy Fire syftar inte på någon religiös betydelse. Holy kommer från ursprungsbetydelsen som är att vara hel och fullständig, och det är just den innebörden som syftas på i Holy Fire. Läs mer om Holy Fire http://www.reikicentrum.se/kurser/reikikurser

Du som har gått Usui Reiki tidigare kan nu uppgradera dig till Holy Fire 3, det innebär ny energi i den Reiki du redan har.
Pris 1200

Är du intresserad av att bli lärare kontakta mig för mer information eller läs om Masterutbildningen http://www.reikicentrum.se/kurser/reikikurser

PROGRAM 6-8 april  2018

Fredag inleds med tre rätters middag fr kl  17. Hämtning kan ske vid centralstationen i Lidköping.

Lördag: frukost, lättare lunch och middag samt två behandlingar och besök vid intressanta kraftplatser.
Söndag: frukost, lättare lunch samt två behandlingar. Helgen avslutas med fika ca kl 16.

En helg med helpension, god mat, övernattning samt fyra behandlingar (Holy Fire till de större systemen i kroppen, Angelic Reiki, två karmareningar), vila, återhämtning och trevlig samvaro i hemmiljö. Begränsat antal platser.

Investering 4 200 anmälningsavgift 800 kr betalas till plusgiro 303130-9

 

Ytterligare datum i vår
9-11 mars
6-8 april

 

Till shoppen

Till shoppen

Till Wellnet

Till shoppen

Följ mig på Facebook